Життя комах, психологічні портрети, чаруючі пейзажі, філософcькі сюжети – на клубній фотовиставці | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Життя комах, психологічні портрети, чаруючі пейзажі, філософcькі сюжети – на клубній фотовиставці

sw1oSL7y9F4Звітна виставка учасників громадської організації «Харківський фотоклуб» відкрилася 10 грудня 2013 року. Понад півсотні фотографій різних жанрів та видів (пейзаж, натюрморт, портрет, макрозйомка) – це підсумок річної роботи клубу, результати творчої праці його членів – фотографів-аматорів.

«Харківський фотоклуб» – це громадська організація, що об'єднала людей, закоханих у фотографію, людей різного віку, з різним фотографічним досвідом, різними смаками і жанровими уподобаннями.

Олександр Макаренко, Марк Бочковський, Олексій Мальований та Дмитро Іванов представили на виставці міські та сільські пейзажі, причому не лише українські, а й «привезені» з Ірану та Туреччини. Чорно-білі портрети фотографа Андрія Пшеничного дуже атмосферні та психологічно насичені: наприклад, уособленням осені на фото виступає старенький дідусь, який читає газету на лавці у сквері, а свобода та необтяженість земними клопотами з'являється в образі панка, який палить, відкинувшись на сидінні авто. Схвильованість та урочистість відображена на весільних фотографіях Олени Івановської та Олександри Шишлякової, де присутні і романтичний настрій, і нестримні веселощі святкування. Вишукані натюрморти та цікаві роботи у жанрі студійного фото представила на виставці Тетяна Бутвіна. Макрозйомка комах і рослин Бориса Овчаренка привертає увагу насиченістю та якістю зйомки, а іноді і сюжетом. Наприклад, фото, що зображує росянку (м'ясоїдну рослину), яка вхопила здобич – муху. З-поміж робіт виділяється також чорно-білі арт-фотографії Миколи Довбуша, у яких відчувається тяга до мінімалізму та філософування.

«Ця виставка проходить вже вшосте. Вона стала традиційною для членів фотоклубу. Мене особисто дуже порадували масштаби експозиції. Робіт багато і вони дуже високої якості. Їх не соромно показати широкій аудиторії, і мені приємно бачити творче зростання членів фотоклубу. Щорічно я спостерігаю, як зростає майстерність авторів», – розповів директор «Харківського фотоклубу» Борис Близнюк.

На виставці представлені роботи авторів: Марка Бочковського, Тетяни Бутвіної, Ірини Деркач, Миколи Довбиша, Дмитра Іванова, Олени Іванівської, Костянтина Костіна, Олексія Мальованого, Олександра Маляренка, Бориса Овчаренка, Андрія Пшенічного, Олександри Шишлакової.

Виставка триває до 13 грудня.

Вхід вільний.

______________________________________________________________

Виставка працює з 10.00 до 18.00

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 700-35-79.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати метелика