Солодку картину з зображенням Харкова та інші смачні експонати представить Музей Шоколаду «АВК» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Солодку картину з зображенням Харкова та інші смачні експонати представить Музей Шоколаду «АВК»

 Plakat HR A4 02Картини, мультяшні герої, різноманітні автомобілі – усе це вироблено з шоколаду. 13 лютого 2014 року в Обласному центрі культури і мистецтва свої двері відкриває Музей Шоколаду «АВК».

Зокрема, серед шоколадних картин презентують зображення Держпрому часів довоєнного Харкова. Також до експозиції увійшли копії інструментів майя та ацтеків для приготування шоколаду.

Відвідування музею розпочинається з екскурсії, під час якої Ви зможете дізнатись різноманітні секрети та цікавинки з історії ласощів, ознайомитись з процесом виробництва солодощів та, звісно ж, скуштувати їх.

Шоколатьє від кондитерської компанії «АВК» щотижня готує для відвідувачів дегустації різні солодощі та ділиться секретами їх приготування. На ласунів чекає ще й дегустація чорного та білого шоколаду з фонтану.

Вартість входу до музею для дорослих – 40 грн., для дітей від 10 до 16 років – 30 грн.

Діти до 10 років у супроводі дорослих заходять до музею безкоштовно.

-6A7PBwUxwoТакож у музеї діють різноманітні акції для школярів: відмінники, продемонструвавши свій щоденник з оцінками «12», заходять до музею безкоштовно.

На постійній основі діє акція з розмальовками для наймолодших, яких щомісяця нагороджують солодкими подарунками. Деталі акції можна дізнатись на сайті shokolandia.com

Після завершення екскурсії, гостей музею чекає приємний сюрприз: всі, хто придбав вхідний квиток, на виході отримають солодкі подарунки в еквіваленті вартості вхідного квитка.

У Харкові Музей шоколаду буде працювати з 13 лютогопо 30 червня 2014 року. Час роботи музею: з 10.00 до 19.00, вихідний – понеділок.

Місце розташування: м. Харків, вул. Пушкінска, 62.

Напередодні відкриття 12 лютого о 14.00 відбудеться прес-конференція, присвячена відкриттю музею шоколаду в Харкові. Спікером виступить засновник проекту Музей шоколаду «АВК» Андрій Яблочков. В рамках прес-конференції журналісти зможуть також познайомитись з роботою музею та дегустувати шоколад.

Прес-конференція відбуватиметься за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, 2-й поверх. Вхід на прес-конференцію виключно за акредитацією. Акредитація за телефоном: 067-503-79-18 (Анна).

AXSdpYWA0rEbcr5zVNN41oC2Ym2okMRaQGosprom 1930aKVrXHVhJXyYmzYmOPvGRnsQosgWj8BFqQU24pTVygswE 8nokY8oM6k

   copy

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати метелика