Запрошуємо на творчу зустріч з автором гіперкартини про всю історію України Романом Бончуком | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Запрошуємо на творчу зустріч з автором гіперкартини про всю історію України Романом Бончуком

bonchukТворча зустріч з художником із Івано-Франківська Романом Бончуком відбудеться 15 жовтня 2014 року (початок о 15.00) у виставковому залі Обласного центру культури і мистецтва, де зараз експонується його персональна виставка.

Головні роботи та мистецькі акції художника носять психологічний, науковий та філософський характер. Майстер активно працює у дизайні та живописі, за плечима автора багато виконаних інтер'єрних та вуличних проектів. Його гіперробота (5×30 метрів) відобразила більше тисячі знаменитих українців з різних епох.

Під час зустрічі автор розкриє своє бачення ролі митця у сучасному художньому процесі, поділиться своїми секретами про джерело натхнення в час глобалізації суспільства та розповість про щастя художника й про інсталяційні проекти. Відвідувачі зможуть задати запитання щодо творчості автора.

Чекаємо на вас за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62 (виставкова зала 1 поверху).

Довідка. Роман Бончук навчався на факультеті містобудування Львівського політехнічного університету, на історико-літературному відділі Гарвардського університету, закінчив Прикарпатський університет за спеціальністю «дизайнер інтер'єрів».

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати метелика