В липні харківські «Смайлики» та «Візерунок» «відфестивалили» у Білорусі | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

В липні харківські «Смайлики» та «Візерунок» «відфестивалили» у Білорусі

Смайлики та Візерунок3-9 липня 2013 року в місті Рогачов відбувся шостий міжнародний фестиваль «Зорі над Дніпром», присвячений Дню Незалежності Республіки Білорусь. На фестиваль приїхали творчі колективи та виконавці з Росії, Литви, Білорусі та України. Нашу країну та Харківську область вже 6-й рік поспіль представляють колективи Дергачівського районного будинку культури.

В цьому році білорусів знайомили зі своєю творчістю вокальний дитячий колектив «Смайлики» та зразковий вокальний колектив «Візерунок» Дергачівського районного Будинку культури.

Відкриття фестивалю почалося з костюмованого параду всіх учасників. Колона пройшла головною вулицею міста у супроводі духового оркестру та ансамблю барабанщиць до місця проведення фестивалю (берег Дніпра). Свято продовжилось на головній сцені зустріччю делегацій, привітанням учасників фестивалю та фестивальною програмою.

Фестиваль проходив у вигляді концертних театралізованих програм на багатьох майданчиках.

Білоруси тепло прийняли українських виконавців, оплесками рогачівці зустрічали вокальні колективи з Дергачівського району «Візерунок» та «Смайлики», виступ яких не залишив нікого байдужим.

У місті проходило народне гуляння, проводилися численні заходи, в парку розгорталися найрізноманітніші виставки де можна було не лише помилуватися чудовими виробами майстрів Республіки Білорусь, а й купити. Наша делегація була захоплена привітністю і гостинністю місцевих жителів.

Результатом творчої поїздки стало нагородження колективів Дипломами фестивалю та лист подяки голові Дергачівської державної адміністрації А.І. Руденко.

Смайлики та ВізерунокСмайлики та Візерунок

Сховати метелика