3-я "Сушка" від галереї "Мистецтво Слобожанщини" в Харкові, 27 вересня 2014 року | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

3-я "Сушка" від галереї "Мистецтво Слобожанщини" в Харкові, 27 вересня 2014 року

afisha201427 вересня 2014 року (з 12.00 до 19.00) галерея «Мистецтво Слобожанщини» запрошує всіх бажаючих приєднатися до міжнародного фото-проекту «Сушка». Місце проведення: на доріжці між Обласним палацом дитячої та юнацької творчості і площею Свободи (біля станції метро «Університет»).

Суть акції полягає в тому, що будь-яка людина може стати учасником фотовиставки, досить принести свою фотороботу і повісити її на мотузці за допомогою прищіпок для білизни. В обмін на свої фотографії можна забрати будь-які інші, які найбільш сподобалися.

Формат виставки «Сушка» об'єднує любителів і професіоналів, ломографів і прихильників традиційної фотографії. Це абсолютно не комерційну подія, яка сприяє популяризації мистецтва фотографії серед молоді, створює умови для творчого обміну і знайомства з роботами різних фотохудожників міста.

«Сушка» – це міжнародна акція з обміну фотографіями, придумана і вперше реалізована в Санкт-Петербурзі в 2010 р.. Відтоді «Сушка» пройшла більш ніж в 100 містах світу і зібрала понад 45 000 учасників. Зараз «Сушка» – це свого роду фото-рух або співтовариство, що об'єднує людей усього світу (офіційний сайт: www.photosushka.ru; група проекту Вконтакте: vk.com/fotosushka).

У Харкові «Сушка» проводиться вже втретє. 3 листопада 2012 року з ініціативи галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харків вперше приєднався до цієї акції, яка мала колосальний успіх: свої фотознімки не тільки принесли харків'яни та гості нашого міста, але також надсилали мешканці інших регіонів України та з-закордону. Всього у вуличній експозиції взяло участь більше 100 фотографів, які представили свої роботи. Акцію відвідало кілька сотень глядачів. У 2013 році виставку-акцію відвідало вже більше 3 000 чоловік.

27 вересня відзначається Всесвітній день туризму, у зв'язку з цим «Сушку» 2014 галерея «Мистецтво Слобожанщини» Обласного центру культури і мистецтва проводить спільно з управлінням туризму Департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації.

Також в рамках проекту Харківський фото-клуб проведе благодійну акцію для підняття настрою людям, які змушені були покинути свої будинки і приїхати до Харкова у зв'язку з подіями в регіонах, що опинилися в зоні АТО.

FRIЦього року нашими партнерами є Фундація Регіональних Ініціатив «ФРІ» -Харків та Харківський Фотоклуб.

logo kh club

 

 

 

Тел./Факс: (057) 717-10-40

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Текст про виставку

Сховати метелика