Псарьов Михайло | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Псарьов Михайло

PsarevМихайло Псарьов народився в місті Харкові в 1971 році. З дитинства віддавав перевагу образотворчому мистецтву, ніж занять в школі. Замість уроків відправлявся з етюдником в ліс вивчати навколишній світ не за підручниками, а з натури. Самостійно становив композиції для домашніх постановок, спочатку грунтуючись на знаннях, отриманих з доступних на той момент, спеціалізованих журналів, а так само враженнях від перегляду експозицій музеїв і виставок. Пізніше, щоб захоплення перейшло в професійне русло, почав відвідувати студію образотворчого мистецтва при ДК ХЕМЗ, приватно займався з викладачами малюнка в Харківському Художньому Училищі.

У 1989 році поповнив армійських лав, де його навички отримали своє застосування.

У 1991 році вступив до училища побуту № 40 на відділення «фотосправи». Після закінчення училища працював фотографом в Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна, під керівництвом Леоніда Івановича Афанасенко.

Кілька років Михайло був в пошуку свого покликання, і залишився вірний образотворчому мистецтву. На цей час, працює дизайнером. Улюбленою роботою і хобі залишається фотографія.

З творчістю автора можна ознайомитися на персональному сайті: http://imyatakoe.com/.

1 23 456

 

Сховати метелика