Путятіна Тетяна | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Путятіна Тетяна

Tatiana PutiatinaТетяна Путятіна народилася в 1976р. в м.Лебедин Сумської області – надзвичайно мальовничому місці України: хвойні ліси, чисті озера, сніжно-білий пісок.
У 1992 р. розпочала трудову діяльність розписом сувенірів з дуже маленькими мініатюрами (розміром з пшоно зерно).
З 1993 по 2008 рр.. працювала художником і дизайнером: картини (живопис), верстка, оформлення виставок, реклама для журналів, етикетки.
У 1998 р. закінчила Харківський державний технічний університет радіоелектроніки за спеціальністю Системи управління (червоний диплом).
У 2000 р. отримала ступінь магістра філософії на кафедрі ЮНЕСКО за фахом менеджмент (червоний диплом).
2002 р. 1 рівень навчальної програми Московського Інституту Гештальт і психодрами (МІГІП).
2001 р.– вийшла заміж за Купчика Олександра Петровича, в 2002 р. народила дочку.
2002 р.– співзасновник Харківського фонду психологічних досліджень.
2003 р.– сертифікат тілесно-орієнтованого терапевта (Міжнародна програма International Body Culture Program (Росія, Німеччина, Великобританія), координатор та автор – Володимир Баскаков)
2003 р.– сертифікат участі в навчальній програмі по методу рефлексивно – діагностичних розстановок з використанням іграшок. Ведучий – Любитів Ігор (Москва).
2004 р.– сертифікат участі в програмі по процесуальної психотерапії портландский центру Процесуальною Терапії (Process Center of Portland) «Магічні стежки між світами», ведучі – Арнольд і Еммі Мінделл.
У 2004 р. закінчила Харківський національний університет ім. В.Н.Каразіна за спеціальністю психологія.
2005 р.– викладач психології в Міжрегіональній академії управління персоналом (МАУП).
2005 р.– взяла на себе організацію в Харкові щорічній Міжнародній конференції з практичної психології, яка в подальшому стала найбільшим в Україні заходом по психології і духовних практик, фактично еталоном і прикладом для наслідувань в інших регіонах. Зараз носить назву Тавале-фестивалю (tavale.com.ua).
Квітень-червень 2006 р.– здійснила самостійну подорож в Індію, Непал, китайський Тибет.
2006 р.– створення динамічно оновлюваної афіші по заходам в м.Харкові по психології і духовних практик. Провідна однойменної рубрики в журналах «Психологія для всіх», «Невідомий Мир».

Упорядник і видавець Інформаційного каталогу-довідника персоналій і організацій, їх послуг та заходів у сферах психології, бізнес-консультування і духовних практик «Психологія і Духовні практики в Україні» (виходить 2 рази на рік).
У число захоплень входить здійснення самостійних подорожей бекпекеров в різні регіони світу з метою знайомства з природою, пам'ятками та культурою різних народів. У їх числі: 2010 р.– подорож з бюджетом 10-15 доларів в день за маршрутом Єгипет, Йорданія, Сирія, Ліван, Туреччина; 2011 р.– подорож сбюджетом 10-20 доларів в день за маршрутом Шрі-Ланка, Малайзія, Сінгапур, Філіппіни, Індонезія, Камбоджа, Таїланд.

1198752

Сховати метелика