Виставка живопису Павла Меншова «Колиска», 26 червня - 13 липня 2013 року | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Виставка живопису Павла Меншова «Колиска», 26 червня - 13 липня 2013 року

PavelMenshovЗ 26 червня по 13 липня 2013 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва відбудеться персональна виставка живопису Павла Меншова «Колиска», яка приурочена до 65-річчя художника.

У ювілейній експозиції будуть представлені пейзажі та натюрморти. Мальовничі куточки Харківщини постануть перед глядачем у всій повноті фарб і світла.

Виставка «Колиска» - це репрезентація тих неймовірно красивих і унікально сприятливих умов рідного краю - Слобожанщини, в яких сформувався як людина і художник Павло Меншов.

Характерною рисою майстерності автора є блискуче вміння передати енергію Сонця, пронизливий природний ландшафт добре знайомої харків'янам природи, яка дає сили для життя і творчості і як мати оберігає пам'ять про сімейні коріннях і традиції. Соковита зелень, тиха гладь води, небо яке світиться сяйвом, прозорі тіні дерев - це те, що залишає Павло Меншов на полотні після спілкування з природою.

Творчість у розумінні Павла Васильовича - це чудове перетворення чистих полотен в ліси і моря, в букети розкішних квітів, зворушливі лужки ромашок, соковиті натюрморти, усміхнені обличчя. Це картини, які, мов улюблені діти, обов'язково йдуть від художника в свій новий світ любові і шанування!

Архітектор за освітою Павло Васильович Меншов зумів органічно поєднати у своїх роботах чіткість і лаконічність, що властиві архітектору, з соковитою мальовничістю, глибиною кольору і сміливістю мазка, яка характерна для тонкого художника.

Урочисте відкриття виставки - 26 червень 2013 року в 17.00.

Вхід вільний.

____________________________________________________________

Адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи).

Час роботи: ВТ - СБ, 11:00 - 19:00, без перерви.

Тел. / Факс: (057) 717-10-40

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Сховати метелика