Виставка робіт викладачів художніх шкіл "Оспівана Шевченком Україна", 5-21 грудня, 2013 року | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Виставка робіт викладачів художніх шкіл "Оспівана Шевченком Україна", 5-21 грудня, 2013 року

prepodavatrli afisha5 грудня 2013 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відкривається традиційна виставка робіт викладачів художніх шкіл та художніх відділень шкіл естетичного виховання міста Харкова і Харківської області «Оспівана Шевченком Україна» у рамках проекту «Різдвяний подарунок Слобожанщині».Організатором виставки є Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва спільно з Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів.

Майстерність викладача, як правило, визначається за рівнем робіт його учнів. Тому власна творчість педагогів у навчальному процесі стоїть на другорядній позиції. Тим паче на цій виставці можна побачити оригінальні творчі пошуки викладачів, що не скуті навчальною програмою. Обласний центр культури і мистецтва зробив цю виставку традиційною, і це майже єдина можливість в місті Харкові та Харківської області для широкої аудиторії побачити, на що у творчому сенсі здатні люди, які навчають нове покоління митців, які в майбутньому будуть формувати мистецьке та культурне життя країни.

Цьогорічна експозиція присвячена святкуванню 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, видатного художника та поета, що є провідною постаттю всієї української культури. Тому велика кількість робіт представлених на виставці проникненні духом українського колориту.

Майстерно використавши різні техніки образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, а саме, живопис (олія), графіку (пастель, гуаш, акварель, кольорові олівці, гелієві ручки), скульптуру, батик, кераміку, вишивку, викладачі представили роботи в різних жанрах: портрет, пейзаж, натюрморт, іконопис тощо. Такий широкий діапазон жанрів та технік демонструє високий професійний рівень та різнобарв'я майстерності викладачів, які зберігають і відкривають юним художникам чарівний світ традиційного та сучасного мистецтва.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 5 грудня о 12:00.

Виставка триватиме до 21 грудня 2013 року.

Вхід вільний

___________________________________________________________________

Адреса: Держпром, 4 під'їзд, 1 поверх (вхід зі сторони площі Свободи)

Час роботи: ВТ – СБ, 11:00 – 19:00, без перерви

Тел/факс: 717-10-40

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Сховати метелика