Фотовиставка робіт учнів клубу підводної фотографії і дайвінгу «Дельта», 26 грудня 2013 року - 18 січня 2014 року | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Фотовиставка робіт учнів клубу підводної фотографії і дайвінгу «Дельта», 26 грудня 2013 року - 18 січня 2014 року

афиша_Дельта26 грудня 2013 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва відкривається фотовиставка робіт учнів клубу підводної фотографії і дайвінгу «Дельта» Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «О! H2O».

Світ води є колискою життя і величезною областю чогось ще не пізнана і дивного. Людина після моменту появи на світ поступово втрачає нерозривний зв'язок з водною стихією. Тому дітям більшою мірою притаманний інтерес до пізнання води та її незнаних глибин. Клуб підводної фотографії «Дельта» прагне зберегти зв'язок людини з водою, відкриваючи своїм учням незвичайні технічні, композиційні, художні можливості фотомистецтва, які розкриваються у воді. Чарівний для нашого сприйняття світ гармонії і небачених для суші можливостей відчиняються перед юними фотохудожниками у воді. Своїми пошуками, відкриттями, ідеями і безмежної дитячою фантазією вони готові поділитися з глядачами через фотографії, які були створені в басейні і відкритих водних просторах.

Напередодні новорічних свят ми запрошуємо приєднатися до захоплюючого зануренню в чарівний світ незвичайних вражень і несподіваних рішень, представлених на виставці «О! Н2О». Крім фотографій відвідувачі галереї «Мистецтво Слобожанщини» зможуть побачити фільми про захоплююче підводній зйомці і чарівних підводних глибинах.

Довідка. Клуб підводної фотографії і дайвінгу «Дельта» був заснований більше 30 років тому. Основою практичних занять у клубі є навчання плаванню, підводному плаванню в масці, трубці і ластах, дайвінгу і підводному фотографуванню. У клубі дають високий рівень теоретичних основ фотографії, композиції, знайомлять з підводним світом і його дивовижними мешканцями. Також в програму клубу включено знайомство з творчістю видатних письменників, музикантів, художників, що черпають своє натхнення у моря; з відомими мандрівниками та дослідниками, підводними операторами і фотографами, чиї відкриття і досвід викликають захоплення і надихають дітей на творчість і дослідження природи і техніки. За час свого існування клуб виховав велику кількість переможців та призерів найрізноманітніших фестивалів підводної фотографії. Клуб є семиразовим володарем головного призу «Золотий аквалангіст» - найбільш славетного Всесвітнього фестивалю підводних зображень, що традиційно проходить в місті Антіб (Франція).

Урочисте відкриття виставки відбудеться 26 грудня о 17.00 .

Виставка триватиме до 18 січня 2014 року.

Вхід вільний !

___________________________________________________________________

Чекаємо вас за адресою: Держпром , 4 -й під'їзд , 1 -й поверх (вхід з боку площі Свободи )

Час роботи: ВТ - СБ , 11:00-19:00 , без перерви

Тел . / Факс: 717-10-40

e - mail : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

Сховати метелика