Різдвяний арт-проект! Запрошуємо художників, скульпторів, майстрів декоративного мистецтва | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Різдвяний арт-проект! Запрошуємо художників, скульпторів, майстрів декоративного мистецтва
Вівторок, 11 Листопад 2014, 10:00
Переглядів : 31005

Hnizdovsky RizdvoГалерея «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва запрошує художників, скульпторів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва до участі в «Різдвяний арт-проекті», який проходитиме з 30 грудня 2014 по 17 січня 2015 року.

Цикл різдвяних свят в Україні є одним з найбільш знакових і яскравих в традиційній культурі. Релігійні різдвяні свята щільно увійшли в світський календар, і сьогодні представляють собою тісний взаємозв'язок традицій минулого і явищ сучасної культури.

Засоби образотворчого мистецтва є одними з найбільш репрезентативних в контексті демонстрації унікальності та автентичності національних культурних традицій.

Завдання «Різдвяного арт-проекту» - показати уявлення сучасних художників про різдвяні традиції України через широкий спектр образотворчих засобів (живопис, графіка, скульптура, декоративно-прикладне мистецтво, змішані техніки).

Для участі в «Різдвяному арт-проекті» надсилайте заявки (кількість робіт не більше 5-ти, з указанням розміру робіт, техніки виконання, та невеликою біографічною довідкою) на адресу галереї: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду до 10 грудня 2014 року, довідки за тел .: 717-10-40, 705-15- 50, 098-786-48-86.

Місце :
Контакти :

Назад

Сховати метелика