Творча зустріч з автором виставки «Творчі жнива» Оленою Мєшковою | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Творча зустріч з автором виставки «Творчі жнива» Оленою Мєшковою
Четвер, 21 Вересень 2017, 16:00
Переглядів : 373

21 вересня 2017 року о 16.00 в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва в рамках обласної виставки виробів декоративного мистецтва з природних матеріалів «Творчі жнива» відбудеться творча зустріч з майстром травоплетіння Оленою Мєшковою.

Мудро використовували наші пращури силу рослин, квітів та плодів нашої Землі. Тисячоліттями існує перевірена традиція прикрашати та захищати свою оселю запашними оберегами, які не тільки відтворюють затишний простір наших осель, а ще й впливають на наше відчуття. На творчій зустрічі усі охочі зможуть ознайомитися з різноманітними виробами з лікувальних трав: гобеленами, вінками, ляльками, іншими трав’яними композиціями та дізнатися про старовинні рецепти використання дарів природи для відновлення здоров’я.

Олена Мєшкова вже кілька років займається відродженням українських традицій народної медицини, пов’язаної з використанням лікувальних трав. В селi Токарівка Дворічанського району працює проект «Село майстрів», в рамках якого можна відвідати майстерню народної медицини «Зілейниця».

Вхід вільний!

Місце : ООМЦКМ м. Харків, вул. Пушкінська, 62
Контакти : Тел.: (057) 700-35-79; 725-12-46; 725-12-47; 725-12-48; e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад

Сховати метелика