Персональна виставка живопису та графіки харківського художника Сергія Грічанка «My dream Israel» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Персональна виставка живопису та графіки харківського художника Сергія Грічанка «My dream Israel»
П`ятниця, 10 Листопад 2017Переглядів : 3524

З 26 жовтня по 11 листопада 2017 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися персональна виставка живопису та графіки харківського художника Сергія Грічанка «My dream Israel». В експозиції представлено понад 40 робіт, в яких відображені види різних куточків мальовничого Ізраїлю.

Виставка «My dream Israel» дає можливість глядачам подивитися на цю прекрасну і дивну країну в творчих інтерпретаціях автора. Різноманітність релігій, культурних традицій і ландшафту привертає до цієї країни багатьох-багатьох людей, і залишає в пам'яті кожного з них незабутні враження.

Для робіт Сергія Грічанка характерний яскравий і насичений колорит, увага до деталей, експериментальний підхід до кольору і композиції. За допомогою вищевказаних художніх особливостей, автору вдається відобразити широку палітру емоцій та відчуттів, отриманих від поїздки на Святу землю - в Ізраїль.

У картинах художника глядач може побачити не тільки популярні пам'ятники, а й незвідані куточки цієї унікальної країни, доторкнутися до нового. Сергій Грічанок, маючи свій індивідуальний стиль, виробляє різний підхід до кожної роботи, для того, щоб підкреслити багатство і різноманітність побаченого та найщиріше і найповніше передати свої враження і внутрішні переживання.

Виставка художника Сергія Грічанка «My dream Israel» здатна занурити глядача в незабутню атмосферу подорожі по дивовижній країні, в якій гармонійно переплітаються тисячолітні традиції і сучасний життєвий уклад, природа і цивілізація, світ побуту і світ духу, фантазія і реальність.

Довідка: Сергій Грічанок

1963 р. – народився 19 червня у м. Харкові;

1982-1989 рр. – навчався у Харківському художньо-промисловому інституті;

З 1989 р. – працює в ХСШ № 133 «Ліцей мистецтв»; викладач вищої категорії, вчитель-методист, завідувач методичного об’єднання образотворчого профілю цього закладу.

Його учні – призери Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, стипендіати різних фондів, учасники міжнародних акцій. Сергій Грічанок – автор та куратор багатьох міжнародних проектів, член журі конкурсів у Росії, Білорусі, Польщі, Македонії, Чехії, Гонконзі. Бере участь у семінарах, майстер-класах, конференціях, пленерах і спільних проектах в Україні та за кордоном, має друковані статті у періодичних виданнях.

Персональні виставки:

2015 р. – приватна галерея «Костюринський провулок», кафе «BARISTA», Будинок вчених (Харків);

2016 р. – культурно-просвітній центр «Будинок Нюрнберга» (Харків)

Відкриття виставки 26 жовтня о 17:00 

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Час роботи: ВТ – СБ, 11:00 – 19:00, без перерви, вихідні – неділя, понеділок Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад

Сховати метелика