Творча зустріч з авторами виставки сучасного українського іконопису з елементами майстер-шоу | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Творча зустріч з авторами виставки сучасного українського іконопису з елементами майстер-шоу
Четвер, 01 Лютий 2018, 17:00
Переглядів : 532

1 лютого 2018 року о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться творча зустріч з авторами виставки сучасного українського іконопису з елементами майстер-шоу.

На творчій зустрічі Ви зможете познайомитися з творами українського художника Лева Скопа, що представляють собою авторський сучасний іконопис. Скоп Лев Андрійович (нар. 9 квітня 1954) - український мистецтвознавець, художник-реставратор, іконописець, викладач Львівської академії мистецтв (до 2013), учасник Євромайдана, поет, музикант (учасник музичного гурту «Чорна Дебра»), учасник творчого об'єднання «Кактус», провідний співробітник музею «Дрогобичіна»; багаторічний дослідник дрогобицької дерев'яної церкви Св. Юра.

Крім цього, серед експонатів виставки представлені роботи студентів факультету церковного мистецтва Дрогобицького інституту Пресвятої Трійці. Факультет є унікальним явищем на території не тільки Львівської області, а й України.

Також присутні зможуть побачити роботи дитячої іконописної школи-майстерні «Левкас», яка з'явилася в Харкові в кінці минулого року. Метою школи є відтворення умов древньої іконописної майстерні, в якій, наприклад, власноруч створюються фарби з кольорових глин і каменів на основі яєчної темпери.

На творчій зустрічі Ви зможете дізнатися про учасників виставки і про художні особливості представлених на виставці творів. Також глядач зможе ближче познайомитися з творчістю деяких учасників виставки і задати питання.

Вхід вільний! 

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад

Сховати метелика