Обласна виставка дитячих художніх робіт учнів–лауреатів та дипломантів обласних конкурсів «Надія Слобожанщини» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Обласна виставка дитячих художніх робіт учнів–лауреатів та дипломантів обласних конкурсів «Надія Слобожанщини»
П`ятниця, 01 Червень 2018Переглядів : 2254

З 31 травня по 9 червня 2018 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися традиційна підсумкова Обласна виставка дитячих художніх робіт учнів–лауреатів та дипломантів обласних конкурсів «Надія Слобожанщини», організована спільно з Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів.

До експозиції виставки «Надія Слобожанщини» увійшли роботи з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Учасники виставки – учні художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтв Харківської області та міста Харкова. Твори, представлені на виставці, об'єднує любов до культури та мистецтва України та Харківської області зокрема, інтерес до світової культурної спадщини, повага до традицій, відкритість до всього нового.

На виставці представлені роботи переможців:

Обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості, присвяченого Шевченківським дням «Об’єднаймося ж, брати мої». До розгляду журі було надано понад 250 робіт з 25 мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова. 10 робіт Лауреатів потрапили до змагання у заключному етапі конкурсу та експонування у місті Києві, роботи Дипломантів - взяли участь у нашому заході.

Обласного конкурсу дитячого малюнку «Малюємо музику» (у межах обласного огляду-конкурсу «Весняний вернісаж» для мистецьких шкіл області). Завдяки участі у творчому змаганні учасники заходу мали змогу приєднатися до світової події – святкування, за рішенням ЮНЕСКО, 200-річчя з дня народження видатного хореографа, балетмейстера, Майстра класичного танцю Маріуса Петіпа. Учасники конкурсу виконували ілюстрації до балетів, що були поставлені балетмейстером за казковими сюжетами («Спляча красуня», «Лускунчик», «Чарівне дзеркало», «Раймонда», «Баядерка», «Арлекінада»). Вікова категорія учасників від 11 до 16 років. Всього журі переглянуло понад 300 робіт.

Основна мета традиційної підсумкової Обласної виставки «Надія Слобожанщини» - створення умов для творчого самовираження кожного талановитого учня, надання можливості для публічного демонстрування ним власних мистецьких досягнень, обмін досвідом роботи провідних викладачів з образотворчого мистецтва, збереження та розвиток мистецького освітнього потенціалу Харківського регіону, залучення молоді до кращих світових зразків культури і мистецтва.

Урочисте відкриття виставки – 31 травня о 14:00!

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00 Сайт: www.culturа.kh.ua; Канал на You Tube - Харьковский областной центр культуры и искусства
e-max.it: your social media marketing partner

Назад

Сховати метелика