Галина Гейко представила Харків та Україну на заходах фестивалю української культури в Ізраїлі | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 4 шт. )

Галина Гейко представила Харків та Україну на заходах фестивалю української культури в Ізраїлі

Галина ГейкоКерівник вокально-інструментального ансамблю «Діва» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва Галина Гейко представляла Харківщину у заходах 4-го Міжнародного фестивалю Української культури в Ізраїлі як бандуристка. Ця подія відбувалася 15-22 вересня 2014 року і була присвячена 23-й річниці Незалежності України.

21 вересня у залі Вікс (Інститут Вейцмана у м. Реховоті) у гала-концерті виступили найкращі ізраїльські артисти і гості з України: Едуард Приступа (Київ), театр пісні «Джерело» (Київ), Галина Гейко (Харків), Гера Сандлер, Бронислава Казанцева, Олена Кареліна, Людмила Ясинська, Георгій Звягін, Дмитро Ловцов, фольк-гурт «Тапуах бедваш». У фойє концертної зали експонувалися на виставці картини, прикраси і народний український костюм. Гала-концерт був гарно оформлений поетичним відеорядом, що переносив глядачів до мальовничих куточків української землі.

bandura 2«Фестиваль проходив за безпосередньої участі посла України в Ізраїлі Геннадія Надоленка. На заходи були запрошені українські воїни, які знаходяться у Ізраїлі на лікуванні, проводилися хвилини мовчання у пам'ять загиблих у війні за незалежність України», - розповіла Галина Гейко.

Галина Гейко, як представниця України, була запрошена у прямий ефір ізраїльського радіо «REKA», брала участь у творчій зустрічі в Українському центрі «Бат-Ям», гідно презентувала українську народну пісню і український національний музичний інструмент бандуру на головному концерті фестивалю.

Сховати метелика