Зустріч з представниками Дніпропетровського генеалогічного товариства. | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Зустріч з представниками Дніпропетровського генеалогічного товариства.

 vstrecha s dnepropetrovskom copy

28 березня 2016 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва в рамках історико-культурного проекту «РОДОВІД» та генеалогічної виставки «ДЕРЕВО РОДУ» пройшла зустріч із представниками Дніпровського генеалогічного товариства, м.Дніпропетровськ.

«Дніпровське генеалогічне товариство» – це культурно-просвітницьке та науково-дослідницьке об’єднання громадян, які досліджують власні родоводи та родоводи видатних осіб Придніпров’я. До нього входять люди різного віку, професій, уподобань, але усіх їх об’єднує інтерес до свого коріння, історії роду.

ДГТ діє при краєзнавчому відділі Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки у формі клубного зібрання. У формі такого ж зібрання пройшла і зустріч в центрі культури і мистецтва. Зацікавлені відвідувачі, дослідники та поціновувачі генеалогії мали змогу поспілкуватись із однодумцями, отримати консультацію, перейняти та передати досвід, отримати відповіді на питання, обговорити цікаві для себе теми. А теплу,затишну атмосферу заходу забезпечив чай із смачним тортом та печивом, яким пригощали всіх присутніх.

На сьогоднішній день в рамках історико-культурного проекту «РОДОВІД» проведено ряд проектів. На цьому тижні запрошуємо всіх бажаючих відвідати:

29.03 о 15.00 годині презентація реліквій (метричні книги, сповідальні розписи часів Австро-Угорської імперії та Польської Республіки (1782-1944рр), що зберігаються у храмі Різдва Пресвятої Богородиці села Криворівня Івано-Франківської області.

30.03 о 16.00 годині лекція-екскурсія «Харків:реальна містика»

31.03 о 16.00 годині фінал конкурсу «Створи свою родинну історію»

Тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати генеалогічну виставку «ДЕРЕВО РОДУ» та історико-культурні заходи в рамках цієї виставки!

Сховати метелика