Підкорення Києва | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Підкорення Києва

 001 copy

Народний вокальний ансамбль «KVITKA» та дитячий вокальний ансамбль естрадної пісні «Мармелад» Дергачівського районного Будинку культури привезли переможні місця з Всеукраїнського конкурсу "Сонце за нас" м. Київ. 15-16 квітня відбувся один із найсильніших Всеукраїнських конкурсів "Сонце за нас" м. Київ, де взяли участь «народний» вокальний ансамбль «KVITKA» та дитячий вокальний ансамбль естрадної пісні «Мармелад» Дергачівського районного Будинку культури.

Обидва колективи підтвердили ще раз свій виконавський рівень і повернулись з перемогою - отримали перші премії конкурсу. Ансамблі «Квітка» і «Мармелад» завжди повертаються переможцями, ось і зараз їх скарбничка знов поповнилась ще однією перемогою. Завдяки професійному підходу до проведення конкурсу-фестивалю, наші конкурсанти відразу поринули в атмосферу творчості і свята, познайомилися з роботою інших колективів і перемогли у конкурсі.

Наші ансамблі змагалися з колективами з різних міст України і вразили журі своїм виступом. Виконувались два твори, після яких було відкрите голосування по 5-ти критеріям, окремо виставлялася оцінка за 12-бальної системою. Кожний член журі мав право висловлювати свою позицію до оцінки саме після виступів, що давало змогу конкурсантам почути в свій адрес або зауваження або побажання. Суддівство за такою системою чесне та прозоре, тому кожен конкурсант і колектив бачили реальні оцінки, ті оцінки, які заслужили своїми виступами. Компетентне журі конкурсу відзначило професійну роботу колективів Дергачівського районного Будинку культури і роботу їх керівників. В адресу наших колективів були сказані теплі слова подяки та побажання успіхів у подальшій роботі.

Після закінчення конкурсу відбувся брифінг між членами журі та всіма конкурсантами конкурсу, де члени журі поспілкувалися з учасниками конкурсу та відповіли на запитання. Основні тези членів журі:
Галіна Голубєва - викладач-методист естрадного вокалу вищої кваліфікаційної категорії КМАЕЦМ; працювала викладачем вокалу на телепроектах «Україна має талант», «Х-Фактор», «Суперзірка» і «Службовий романс». Вона на брифінгу акцентувала увагу на дуже важливих речах, вона говорила про професіоналізм. "Професіонал не знає слова Хочу або НЕ Хочу, ці слова для нього не існують, будь які речі він робить якісно" На мій погляд, ця позиція має бути принциповою для представників багатьох творчих професій.
Сергій Паригін - композитор, музичний продюсер, виконавчий продюсер радіо холдингу "Business Radio Group" (радіостанції: "Шансон", "Улюблене радіо", "Бізнес радіо", "DJ FM"); голова правління ГО «ПРАВО МИРУ», президент «Міжнародного музичного фестивалю Миру в Україні» (Ukraine Music Peace Festival). Він зауважив, що професійне середовище створюємо ми самі, давайте змінюватись, говорити, ініціювати та, головне - діяти.
Вітаємо ансамблі, їх керівників Іваненко М. О., Іваненко В. О, Откидача В. М. та їх хореографа Міщенко Я.Ю. з перемогою. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, бути у творчому пошуку, знаходити нові пісні, створювати нові пісенні композиції та перемагати на нових вокальних конкурсах і фестивалях.

Сховати метелика