Семінар для керівників районних (міських) Будинків культури Харківської області | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Семінар для керівників районних (міських) Будинків культури Харківської області

 13 copy copy

Семінар для керівників районних (міських) Будинків культури Харківської області за темою:

«Шляхи збереження та розвитку національної культури в умовах здійснення реформи децентралізації»

11 квітня 2017 року відбувся семінар для керівників районних (міських) Будинків культури Харківської області. Успішне проведення заходу було здійснено зусиллями співробітників Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва. Мета зустрічі – інформування, а також внесення пропозицій та зауважень, отримання методичних рекомендацій щодо удосконалення напрацьованих Міністерстовом культури України шляхів збереження та розвитку національної культури в умовах здійснення реформи децентралізації.

На відкритті семінарської зустрічі виступила Плотнік Наталія Анатоліївна, заступник начальника управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, яка представила розроблену стратегію роботи місцевих органів виконавчої влади з питань культури відносно останніх змін у адміністративно-територіальному устрої. Жваву дискусію викликала доповідь директора КЗ «ООМЦКМ» Омельченко Л. Г., яка підвела підсумки наради керівників обласних центрів народної творчості у Міністерстві культури України, присвяченої трансформаційним процесам, які повязані з реалізацією політики децентралізації владних структур, а також представила результати діяльності Громадської ради керівників закладів культури у поточному році. Розгорнутий аналіз проведення обласних культурно-масових заходів зробили відповідні фахівці КЗ «ООМЦКМ», заступник директора з культурно-дозвіллєвої та творчої роботи Мякіннікова Л. М. та завідувач лабораторією нематеріальної культурної спадщини Лук’янець Г. В. З підсумками роботи обласної атестаційної комісії у 2016 році та планами на 2017 рік ознайомила присутню аудиторію завідувач відділу з методичної роботи КЗ «ООМЦКМ» Акименко О. С. Активно долучився до обговорення накресленого порядку денного заступник директора з кадрової роботи КЗ «ООМЦКМ» Кіпран О. І., який у своїй доповіді наголосив на доцільності розміщення та оновлення інформації про культурне життя Харківської області на офіційному сайті КЗ «ООМЦКМ».

3

1194

 

 

 

 

 

 

 

У цілому учасники відмітили актуальність затвердження підготовлених з урахуванням сучасних вимог та змін у національному законодавстві нормативних актів щодо діяльності культпрацівників і перспектив роботи закладів культури клубного типу взагалі. Наприкінці семінару Плотнік Н. А. подякувала за надані  конструктивні зауваження та пропозиції, зокрема акцентувала увагу на проведенні у подальшому подібних зустрічей з метою колегіального обговорення виникаючих поблемних питань і підвищення ефективності їх оперативного вирішення.

 

Сховати метелика