Творча зустріч з авторами арт-проекту «Україна − це Я!» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творча зустріч з авторами арт-проекту «Україна − це Я!»

DSC 0082 

   15 жовтня 2015 року о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно − методичного центру культури і мистецтва відбудеться творча зустріч з авторами арт-проекту «Україна − це Я».

   22 автори з усієї України взяли участь у колективному арт-проекті «Україна − це Я». У галереї «Мистецтво Слобожанщини» представлені роботи талановитих художників, фотографів, скульпторів, об'єднані темою осмислення України.

   Мета проекту − показати різноманіття образів, форм і способів репрезентацій сучасної України та її народу. Ми ставили непросту задачу відійти від стереотипних уявлень про українську культуру, і продемонструвати актуальне бачення країни і своє місце в ній.

   На творчій зустрічі відвідувачі галереї зможуть поспілкуватися, познайомиться і отримати відповіді від авторів, які беруть участь у арт-проекті «Україна − це Я!»: Тетяни Альбіцької − Костомарової, Тетяни Балбус, Валерії Бучук, Дмитра Болотова, Олесі Вакуленко, Максима Графова, Любові Душиної, Вікторії Золотько, Ольги Золотько , Інеси Карпової, Марини Ковальової, Аліси Ітель Конохової, Ігоря Лаптєва, Олега Мальованого, Ольги Мухи, Артема Рогового, Вікторії Соколик, Вікторії Усенко, Олександра Фролова, Валентини Хруслової, Наталії Чеботарьової, Олександра Щетиніна.

Сховати метелика