Обласний фестиваль – конкурс художнього слова «Чарівний світ слобожанської казки» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Обласний фестиваль – конкурс художнього слова «Чарівний світ слобожанської казки»

kazka2 web copy 

1 червня 2017 року Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва проводить обласний фестиваль – конкурс художнього слова «Чарівний світ слобожанської казки», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.

Фестиваль – конкурс створений з метою найбільш повного розкриття краси літературного слова, виявлення  і підтримки талановитих читців - аматорів Харківщини, виховання  дітей та молоді через  українське мистецтво у мовному жанрі, збереження та популяризації  нематеріальної культурної спадщини Слобожанщини, а саме слобожанської казки, шляхом формування у підростаючого покоління розуміння та любові до вітчизняної  духовної культури як основи  громадянського світогляду.

До участі у фестивалі-конкурсі запрошуються діти і дорослі та оцінюються у двох вікових категоріях:

1 категорія («діти»)    - віком до 16 років включно;

2 категорія («дорослі») - віком від 17 років.

Тематика виступу визначена оргкомітетом фестивалю - це слобожанські казки. Учасник має представити на розсуд журі виконання  казки або уривку з казки Слобожанського регіону.

З умовами участі в обласному фестивалі – конкурсі художнього слова «Чарівний світ слобожанської казки» можна ознайомитись в положенні про фестиваль.

Сховати метелика