Школа Генерального Діда Мороза Слобожанщини запрошує на навчання для підготовки до зимових свят! | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Школа Генерального Діда Мороза Слобожанщини запрошує на навчання для підготовки до зимових свят!

У процесі навчанняШановні діти та дорослі! Раді вітати вас у школі ГДМС – Генерального Діда Мороза Слобожанщини, яка відкрилася на вул. Пушкінській, 62 в Обласному центрі культури і мистецтва. Якщо ви хочете зробити своє новорічне свято незабутнім та оригінальним, айда до нас! Тут ви пізнаєте таємниці зустрічі Нового року, навчитесь виготовляти власними руками ексклюзивні ялинкові прикраси, вивчите старовинних новорічних пісень та навчитесь цікавим іграм! Таке не можна пропустити!

Засновником школи ГДМС є відповідно сам Генеральний Дід Мороз Слобожанщини. Так, так, це той самий Дід Мороз, що ось вже не один десяток років традиційно запалює вогники на головній ялинці Харківщини на площі Свободи. В його ролі незмінно виступає актор Харківського державного академічного драматичного театру ім. Шевченка Євген Плаксін. Саме його привітання з Новим 2015-м роком для дітей та дорослих ви можете подивитися у відеотеці на нашому сайті.

Генеральний Дід Мороз Слобожанщини виховує професійних Дідів Морозів, деякі з них продовжують його справу на новорічних музичних інтерактивних шоу, які наразі щоденно відбуваються в центрі культури і мистецтва на вул. Пушкінській, 62 (двічі на день – об 11.00 та о 14.00). А для дітей, їхніх батьків та усіх, хто забажає, Головний зимовий чарівник відкрив школу, навчання в якій приносить задоволення, тому тут немає учнів, що відстають у дисциплінах. І кожний може обрати собі заняття до душі.

ВипускникиНаприклад, є тут і цікаві майстер-класи з виготовлення витинанок. Це давнє українське мистецтво. Витинанками на свята традиційно прикрашали хати. Особливість цього виду народної творчості в тому, що робити витинанку може кожен! А завдяки тим навичкам, які можна осягнути на уроках в школі ГДМС, ви зможете творити справжні витвори мистецтва, які стануть прикрасою святкового житла. Прикладом витинанки можна привести сніжинки, які усі в дитинстві вирізали з паперу.

Також у рамках навчальної програми школи ГДМС слухачі зможуть навчитися виготовленню обрядових ляльок-мотанок, які були з давніх давен частиною новорічних свят. Зокрема, на майстер-класі з виготовлення обрядової солом'яної ляльки «Різдвяна Коза» можна познайомитися з тим, як наші предки вірили, що вона приносить щастя в дім. Переконайтеся в цьому і ви, а наші майстри покажуть, як її правильно виготовляти.

Також ви можете навчитися мистецтву виготовлення японських кульок – темарі, клаптикового шиття новорічних та різдвяних панно, авторських ляльок та інших корисних речей, які дозволять вам відчути себе справжнім митцем, дизайнером, художником.

Новий рік – це свято, яке треба зустрічати не лише у затишку, але й весело. У нашій школі можна навчитись веселим забавам і пісням до зимових свят! На вибір відвідувачів або серйозні інтелектуальні забави на розвиток розумових здібностей, або рухливі, жваві та захоплюючі ігрища на свіжому повітрі, які подарують незабутній драйв та веселий настрій!

Одна з важливих переваг школи ГДМС є те, що не обов'язково й ходити до школи. Навчатися у нашій школі можна, не виходячи з дому: прямо на нашому сайті у розділі «Школа ГДМС» щоденно можна відвідувати чарівні уроки новорічних справ.

Сховати метелика