Виставка дитячих малюнків «Оберігаємо життя!» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Виставка дитячих малюнків «Оберігаємо життя!»
П`ятниця, 16 Червень 2017Переглядів : 4953

З 15 червня по 1 липня 2017 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися виставка дитячих малюнків учнів шкіл м. Харкова та Харківської області «Оберігаємо життя!», яка стала підсумком однойменного конкурсу для дітей та юнацтва, організованого ПрАТ «Учбово-курсовий комбінат», при підтримці Департаменту соціального захисту населення ХОДА, Департаменту праці і соціальної політики Харківської МР, Департаменту науки та освіти ХОДА, Об’єднання профспілок Харківської області та Харківської спеціалізованої музично-театральної бібліотеки ім. К. С. Станіславського.

Основна мета і завдання конкурсу – розширити знання дітей і молоді про охорону життя і здоров’я, техніку безпеки і правила поводження в місцях підвищеної небезпеки; сприяти розвитку дитячої творчості.

В конкурсі взяли участь 1307 учнів з 202 учбових закладів Харкова та Харківської області (77 учбових закладів Харкова та 125 учбових закладів із 75 населених пунктів Харківської області) віком від 6 до16 років. Для участі у підсумковій виставці було відібрано 200 найкращих конкурсних робіт.

В експозиції представлені роботи, виконані в різних техніках: графіка (малюнки, акварель), живопис (гуаш), аплікації, які відрізняються яскравим колоритом, експресивністю, і одночасно — ясною оповідальністю і уважністю до деталей. Діти в своїх творах максимально використовували всю фантазію, що відбилося в творчому підході до простих, на перший погляд, речей, які, однак, можуть врятувати здоров'я і життя в непередбачених ситуаціях.

Хоча конкурс був організований до Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається 28 квітня, особливо актуальною виставка є зараз, на початку літніх канікул, так як саме влітку діти найбільш активно подорожують, виїжджають в інші міста і на природу, знаходяться біля води та ін.

Виставка «Оберігаємо життя!» має величезний потенціал, так як за допомогою мистецтва можна максимально зацікавити не тільки дітей, але і дорослих, і привернути їх увагу до важливості вивчення дисципліни охорони життя и здоров'я.

Відкриття виставки відбудеться 15 червня о 17.00

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Час роботи: ВТ – СБ, 11:00 – 19:00, без перерви, вихідні – неділя, понеділок Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад

Сховати метелика