Відкрите інтерв'ю з головним художником і режисером Харківського театру для дітей та юнацтва Аркадієм Чадовим і Андрієм Лебедем | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Відкрите інтерв'ю з головним художником і режисером Харківського театру для дітей та юнацтва Аркадієм Чадовим і Андрієм Лебедем
Четвер, 22 Червень 2017, 17:00
Переглядів : 547

22 червня 2017 року о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться відкрите інтерв'ю в форматі «Театри Харківщини» з головним художником Аркадієм Чадовим і режисером Харківського театру для дітей та юнацтва  Андрієм Лебедем.

На зустрічі присутні узнають як народжується спектакль від найперших його творців. Аркадій Чадов і Андрій Лебідь розкажуть про те, як вони прийшли в театр, про своїх вчителів, про спільну роботу художника і режисера театру,як їм вдається узгоджувати свої дії з творчими намірами і можливостями всього театрального колективу.

Гості заходу отримають відповіді на свої запитання.

Довідка.

Аркадій Чадов народився в 1964 році. Закінчив театрально-декораційне відділення Харківського мистецького училища (майстерня заслужених художників України Шигимаги Петра Антоновича та Батия Григорія Івановича, 1990 р.) та художньо-графічний факультет Харківського педагогічного інституту ім. Г. С. Сковороди (1996 р.).

Як художник, Чадов А. А. здійснив сценографічне оформлення близько 30 вистав на сценах Харкова, Сімферополя, Полтави, Дніпродзержинська. Є автором художнього оформлення творчих вечорів, масових заходів та тематичних уявлень. З 1999 року викладає спец. дисципліни в Харківському художньому училищі і в Харківської державної академії культури.

З 1999 року Чадов А. А.— член Національної спілки театральних діячів України, Національної Спілки художників України. Володар престижної премії ім. Ф.Нірода в галузі сценографії від Національної Спілки театральних діячів України (2008 р.); визнаний кращим сценографом Всеукраїнського фестивалю «ТЮЗи України» / м Макіївка (2007, 2009 р.) і Міжнародного театрального фестивалю ім. Чехова «Москва — місто світу» (2009).

Нагороджений грамотами Міністерства культури України, Харківської обласної державної адміністрації, Харківського обласного ради.

Андрій Лебідь народився в 1986 році. Закінчив режисерське відділення Харківської державної академії культури (2008 р.) У цьому ж вузі викладає акторську майстерність.

Лауреат муніципальної премії імені Мар'яна Крушельницького за кращу режисуру (2010 р). Його спектакль «Таємниця Снігової королеви» представляв місто на I Міжнародному фестивалі театрів для дітей та юнацтва «ТЮГ — 2007»

У Харківському театрі для дітей та юнацтва Андрій Лебідь здійснює різнопланові постановки для дитячої, підліткової та дорослої аудиторій. Вистави характеризують режисера, з одного боку, як художника з тонким поетичним світовідчуттям, а з іншого — як майстра створення яскравого і барвистого театрального дійства.

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад

Сховати метелика