«Диво-острів» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

«Диво-острів»

Ініціатор проекту: ТОВ «Інвестиційна група« Основа », ОКЗ« Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва »

Мета проекту: створення парку дикої природи як центру сімейного відпочинку, де можна було б спостерігати за тваринами, вільно пересуваються по території, проводити різноманітні заходи (семінари, конференції, фестивалі), розвивати фізичну культуру на свіжому повітрі.

Короткий опис проекту: Проект передбачає створення Сафарі-парку, Смуги перешкод, а також готелю на 100 місць, 1 ресторану (на території готелю), 2 кафе.
Сафарі парк - це територія (10 га), на якій буде проживати понад 30 видів тварин (коні, олені, ведмеді, вівці, кози, лосі, кабани, лебеді, зайці, качки, павичі, бобри, буйволи, страуси, верблюди, лами, віслюки та ін.) в умовах, максимально наближених до природних. На території Сафарі-парку будуть зводитися підвісні галереї для туристів (загальна протяжність - близько 2-3 км), охочих познайомитися з життям тварин в диких умовах. На території Парку передбачається створити «Сафарі-кафе» на дерев'яних палях, на висоті 10 м над рівнем землі, для комфортного спостереження за життям тварин.
Для того, щоб знизити ризик інвестиційного портфеля на території Сафарі-парку планується створити умови для відпочинку різних за віком та інтересам верств населення.
Смуга перешкод - це розташований в зоні лісового масиву комплекс інженерних споруд з дерева, мотузяних конструкцій, навісних мостів, спусків, переходів над водними перешкодами. Вона призначена для активного сімейного відпочинку, розвитку спритності та зміцнення здоров'я різних вікових категорій населення.

Сховати метелика