Виставка Олесі Вакуленко «Я люблю Україну» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Виставка Олесі Вакуленко «Я люблю Україну»

 DSC 0185

19 січня 2016 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва пройшло урочисте відкриття авторської виставки Олесі Вакуленко «Я люблю Україну».

Олеся Вакуленко – художник, дизайнер, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України та наймолодший член творчої династії Вакуленків-Самарської. В даній експозиції автор представила роботи в жанрах книжкової та станкової графіки, петриківського декоративного розпису, витинанки та батику.

Розпочала урочисте відкриття виставки вступним словом до присутніх завідуюча відділом дослідження та відродження декоративно-прикладного мистецтва та виставкової діяльності Олена Іванівна Булаєнко. Також присутніх привітала представник благодійного фонду «Ротарі», Наталя Нечепуренко. На урочистому відкритті були присутні батьки Олесі Вакуленко – Олександр Сергійович Вакуленко, заслужений майстер України та голова Харківського відділення спілки майстрів України, Тамара Олексіївна Вакуленко, заслужений майстер України. Автор виставки, Олеся Вакуленко в привітальному слові розповіла про себе та про свій творчий шлях, подякувала всім присутнім та зазначила, що приємно бачити таку велику кількість відвідувачів та поціновувачів мистецтва.

Окрім відкриття виставки відбулась презентація книги-розмальовки для душі та натхнення Олесі Вакуленко «Я люблю Україну», яка побачила світ наприкінці 2015 року у львівському видавництві «Урбіно», ставши сенсацією року та за версією літогляду «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» увійшла в двадцятку кращих книжок України минулого року.

Вечір пройшов в теплій та світлій атмосфері свята. Всі бажаючі отримали автографи та сфотографувались з автором. А наприкінці заходу і діти і дорослі із задоволенням долучились до колективного розфарбування величезної картини-розмальовки.

Запрошуємо усіх небайдужих до української культури та традицій нашого народу та отримати величезну кількість світлих емоцій та позитивний настрій!

Виставка триватиме до 11 лютого 2016 року

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху

пн - сб. з 10.00 до 17.30, вихідний – неділя.

Довідки за тел.: (057) 700-35-79

Фотогалерея:

Сховати метелика