«Феєрія танцю» продовжується! | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

«Феєрія танцю» продовжується!

 3 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

23 квітня в  Комунальній установі «Культурний центр «Імідж» відбувся  другий захід щорічного фестивалю – конкурсу дитячої та юнацької хореографії «Феєрія танцю», присвячений Всесвітньому Дню танця.

У рамках фестивалю-конкурсу творчо змагалися у хореографічній майстерності колективи загально-освітніх шкіл міста, Чугуївського профільного ліцею, Чугуївського аграрного ліцею, Дитячого будинку юнацької творчості та колективи Культурного центру «Імідж», де  взяли участь понад 200 учасників (віком від 4-ох до 34-ох років).

Підсумки фестивалю-конкурсу оцінили журі в складі: заслуженого артиста України Бондарева Віталія Євгеновича; викладача вищої категорії відділу народної хореографії Харківського училища культури Добролюбової Наталії Володимирівни; завідувача відділом методичної роботи Харківського обласного організаційного методичного центра культури та мистецтва Акіменко Олени Станіславівни; ведучого методиста відділу методичної праці Харківського обласного організаційно-методичного центра культури та мистецтва, хореографа Попова Дмитра Олеговича; суд’ї Харківської обласної асоціації сучасних та естрадних танців України Сладко Інни Вікторівни та почесного гостя, режисера театру «Ланжерон», директора та організатора Міжнародних форумів Панібратець Галини Вікторівни.

Найвищу нагороду фестивалю-конкурсу «Гран-Прі», за високу художню майстерність виконання танцю і особистий внесок у розвиток української хореографії присвоєно: зразковому танцювальному колективу «Крапельки» та ТК «Топ-денс».

І місце отримали: хореографічний колектив «Сонечко» за виконання танцю «Птичий двір», ТК «Данс-клас» - «Веселі гуцулята», та  ТК «Фантазія» - «Танцювальний марафон» у своїй віковій категорії (4-6 років,7-9 років,10-12 років).

У категорії 13-16 років, 17 і старше переможцями стали ТК «Крапельки», соло, за виконання танцю «Когда никто не слышит» та «Перышко», ТК «Топ-денс» - «Віденський вальс» та дует «Румба», ТК «Старт» - «Crazy office», ТК «Орхідея» - «Східні танці» та ТК «Феєрія» - «Шлях до мрії».

Незважаючи на молодий вік Фестивалю-конкурсу, він зміг стати однією з найяскравіших сторінок культурно-мистецького життя м.Чугуєва.

Сховати метелика