Творча зустріч з авторами арт проекту «Ми Українці!» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творча зустріч з авторами арт проекту «Ми Українці!»

 DSC 0025 copy

2 вересня  - в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася творча зустріч з авторами арт проекту «Ми Українці!».

Зустріч відкрилася переглядом відеоролика, знятого на відкритті арт проекту «Ми Українці!», який змогли побачити і учасники виставки, які не були присутні на самому відкритті.

Завідуюча галереєю «Мистецтво Слобожанщини» Віра Лагутіна вручила сертифікати про участь, привітала всіх присутніх з цією подією і побажала творчих успіхів всім учасникам і подальшої співпраці з галереєю.

На творчій зустрічі гості галереї поринули в творче життя авторів виставки, познайомилися з їх роботами, дізналися про творчі плани учасників арт проекту і задали питання, що цікавлять.

Всім учасникам виставки (Микола Старов, Людмила Ейсмонт, Ірина Заднепряная, Наталія Владимирова, Анна Яшина, Лорина Северина, Алла Глущенко, Олексій Зміївської, Тамара Лядова, Анна Дегтярьова, Діана Астапова, Михайло Сміцков, Єлизавета Саулёва) на зустрічі надали можливість розповісти докладніше про свої починання в образотворчому мистецтві, про вчителів, зустрінутих на шляху пізнання таємниць мистецтва та взаємовідносини з природою і навколишнім світом.

На зустрічі виступили також керівник Центру творчого розвитку «Арт Холст» Світлана Конюхова і журналіст Тетяна Бабина.

На завершення зустрічі всі учасники висловили один одному подяку та побажання натхнення, творчості, оптимізму та всіляких гараздів.

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика