Семінар – практикум для керівників аматорських колективів та аматорів народного мистецтва. | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Семінар – практикум для керівників аматорських колективів та аматорів народного мистецтва.

  DSC0028 copy

Семінар – практикум для керівників аматорських колективів та аматорів народного мистецтва закладів культури Харківської області.

28 вересня 2016 року у приміщені обласного організаційно – методичного центру культури і мистецтва відбулися семінар – практикум і майстер-клас для керівників аматорських колективів та аматорів народного мистецтва закладів культури Харківської області за напрямком «Розвиток кіномистецтва та медіа галузі в сучасному культурному житті».

 DSC0019

В основну програму семінару було включено доповідь на тему: «Залучення до кіно-телемистецтва. Створення аматорських кіно-телестудій в закладах культури», яку підготувала та провела Усмєнцева Катерина Мирославівна, телевізійний режисер, керівник школи фільмейкерів «Новий кадр», викладач вищої категорії фахових дисциплін школи фільмейкерів, переможцеь всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Практичне заняття провів Печерський Георгій Євгенович,  завідувач відділом медіа-комунікаційного забезпечення КЗ «ООМЦКМ», який запропонував на розгляд питання, що стосуються створення інформаційного простору навколо соціокультурних подій і технологій виробництва медіа продукту.

 DSC0021

 

 

  На завершення зустрічі провідний методист відділу з методичної роботи КЗ «ООМЦКМ» Толкунова Наталія Віталіївна обговорила з присутніми положення та умови участі у культурно-мистецьких заходах, які заплановані на останній квартал поточного року, надала необхідні методичні рекомендації щодо підготовки до них та висловила сподівання на нову зустріч у дружній робочій атмосфері найближчим часом.

 DSC0030

Сховати метелика