Творчий звіт вокального ансамблю «Сузір’я» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Творчий звіт вокального ансамблю «Сузір’я»

  1 2017 114 copy

Творчий звіт вокального ансамблю «Сузір’я» Безлюдівського сільського клубу Харківського району з нагоди присвоєння звання «народний аматорський колектив»

1 квітня 2017 року в актовій залі юридичного ліцею смт. Безлюдівка Харківського району відбувся перегляд концертної програми до подання на звання «народний» вокального ансамблю «Сузір’я» під керівництвом Сватковського Сергія Олексійовича (акомпаніатор –  Півторацький Антон Миколайович). Святковий захід зібрав чимало прихильників творчості цього аматорського колективу та шанувальників народної пісні. На перегляд були запрошені члени обласної атестаційної комісії.

На початку творчого звіту завдяки живописній розповіді ведучого концертної програми Кашуріна Олександра Івановича присутні мали змогу дізнатися про історію створення та шляхи становлення колективу – від самодіяльного ансамблю української пісні до народного вокального ансамблю, неодноразового переможця фестивалів та конкурсів різних рівнів.

Програма творчого звіту складалася з 21 концертного номеру та  була відкрита  українською народною піснею «Зеленеє жито». Учасники ансамблю з великим задоволенням чарували глядачів і гостей заходу чудовим співом і артистичними виступами, демонстрували щиру закоханість в українську пісню. Поважні члени комісії відзначили схвальними відгуками виконання  а-capella  «Ой ти місяцю», «Ой там на горі». Кожен номер вокального ансамблю «Сузір’я» викликав у глядачів концерту бурхливі оплески, особливо гарячими оваціями вони супроводжували виконання пісень «Їхав, їхав козак містом», «Цвіте, цвіте черемшина», «Ось бач, яка я», «Батьківська хата», «Поле».

 1 2017 097

Декілька пісень, які прийшлися до вподоби слухачеві, пролунали від учасників дитячого вокального колективу-супутника «Тоніка» (керівник – Міланіна Віта Валеріївна). Вони  подарували творчі музичні вітання «А мій милий вареничків хоче», «Ой на горі два дубки» та «Місто надій». Присутні члени комісії підкреслили, що дитячий колектив «Тоніка» відзначається артистичністю та намагається наслідувати пісенні традиції свого колективу-наставника. Взагалі у цей день лунало багато добрих побажань на адресу усіх учасників вокального ансамблю «Сузір’я», а вони, у свою чергу дякували друзям і шанувальникам та дарували у відповідь свою творчість. Яскраві виступи, потужна позитивна енергетика артистів – все це стало запорукою чудового свята пісні.

Сховати метелика