Творча зустріч з авторами виставки художніх робіт «Мить» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творча зустріч з авторами виставки художніх робіт «Мить»

 DSC 0044 copy copy

20 квітня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася творча зустріч з авторами виставки художніх робіт «Мить» Валентиною Дунаєвською та Валерією Стрельцовою.

Зустріч проходила в форматі вільного діалогу. Валентина Дунаєвська поділилася своїми спогадами про навчання в Ленінградському художньому училищі та про свою роботу театральним художником в місті Петергофі. Зараз Валентина викладає у Харківському інституті моди та дизайну, де власне вона і познайомилася з Валерією Стрельцової, яка стала її ученицею.

2404Дев'ять років вони вже разом, що і послужило створенню спільної виставки художніх робіт «Мить». Валерія знаходить багато цікавого у заняттях живописом. А спільні пленери на дачі Валентини Миколаївни в Старому Салтові завжди відрізняються чимось дивним і винятковим.

На творчій зустрічі присутні мали змогу познайомитися з роботами художниць, послухати розповідь про творчий шлях авторів виставки, задати питання та взяти участь у майстер - шоу з розпису батику.

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика