У Харкові відбувся Перший міжнародний гендерний форум | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

У Харкові відбувся Перший міжнародний гендерний форум

 Scan 20170707 150300 copy

7 липня у Харкові відбувся Перший міжнародний гендерний форум. У заході взяли участь понад 300 учасників, серед яких депутати облради, керівники місцевих рад, представники дипломатичних кіл, науковці та бізнесмени. Членами оргкомітету Global Gender Forum були дружина Президента України Марина Порошенко, народний депутат України Ірина Луценко та голова ХОДА Юлія Світлична.  Директор Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва Людмила Омельченко також взяла участь у гендерному форумі.

Цілями форуму були: спілкування та обмін досвідом, обговорення актуальних питань щодо розвитку лідерського потенціалу жінок та підвищення їх рівня впливу на суспільно-економічні процеси в Україні та світі; обговорення пріоритетних напрямків розвитку гендерної політики; застосування інформаційного простору в популяризації жіночого лідерства.

На форумі обговорювалось питання роботи над подоланням гендерних стереотипів, аби надати українським жінкам непохитну віру в себе та впевненість у своїх можливостях, бо в сучасному прогресивному світі жінки й  чоловіки мають нарівні будувати сильну Українську державу.

Перший міжнародний гендерний форум дозволить укріпити громадську базу підтримки гендерних перетворень в Україні та напрацювати конкретні практичні кроки щодо формування ефективної державної політики в цій сфері.

Сховати метелика