Нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Натхнення-2017» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Натхнення-2017»

 2 copy copy copy copy

24 листопада 2017 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбулось урочисте нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Натхнення-2017».

Конкурс організовано спільно з Обласним комітетом Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я. На підсумковій виставці було представлено понад 250 художніх творів від 160 авторів. Цей конкурс проводиться вже кілька років поспіль і дарує багато відкриттів як для організаторів, так і для самих учасників.

З великим подивом харків’яни та гості міста роздивлялися художні твори, майстерно виконані лікарями, медсестрами, викладачами медичних ВНЗ. Із захопленням медики знайомились з невідомими сторонами своїх колег.

Свої здібності медичні працівники проявили у багатьох видах і техніках декоративних мистецтв. Для конкурсних робіт було характерне також жанрове і тематичне розмаїття. Така особливість конкурсу відображена у великій кількості номінацій. Журі, у складі членів галузевої профспілки та фахівців декоративно-прикладного мистецтва, відзначило 30 переможців у таких номінаціях: «Портрет», «Пейзаж», «У світі тварин», «Вироби з бісеру», «Збережем природу», «Декоративна композиція», «М’яка іграшка», «Авторська лялька», «Вироби зі шкіри», «Ікона», «Традиційна вишивка», «Кераміка», «Вироби з природних матеріалів». На урочистій церемонії авторів привітали почесні гості з Управління охорони здоров'я ХОДА, Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради, Федерації професійних спілок України.

«Медичні працівники кожен день повинні працювати у надзвичайному психологічному напруженні, і художня творчість допомагає їм відновити свої душевні сили. Але я бажаю всім авторам, щоб творчість для них була не втечею від складнощів, а, навпаки, проявом радості життя» - побажала авторам Благовещенська Альона Вікторівна, голова обласного комітету Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я.

Музичне вітання для гостей підготували учасники вокального ансамблю Харківського національного медичного університету.

Сховати метелика