«Різдвяний подарунок Слобожанщині» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

«Різдвяний подарунок Слобожанщині»

 DSC 0027 copy copy

11 січня 2018 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася творча зустріч з авторами виставки художніх робіт викладачів та учнів художнього відділення Первомайської дитячої школи мистецтв «Різдвяний подарунок Слобожанщині».

На зустріч із глядачами галереї завітали викладачі художнього відділення Первомайської дитячої школи мистецтв: Микола Володимирович Калініченко, Наталя Сергіївна Коршунова і Віталій Володимирович Гейко, а також учениці школи Аліна Тимошенко і Валерія Кердань.

Традиційно глядачі переглянули відеоролик з відкриття виставки, присвяченої 40-річчю художнього відділення Первомайської дитячої школи мистецтв.

На творчій зустрічі присутні почули розповіді учасників виставки про те, як кожен з них потрапив у школу мистецтв, як проходило навчання і як склалася подальша творча доля. Микола Володимирович Калініченко розповів докладніше про утворення школи, про труднощі, що з'являлися в процесі становлення, про те, як учні ставали лауреатами багатьох дитячих художніх конкурсів, як він пишається своїми учнями і багато іншого.

На завершення зустрічі учасники та гості галереї подивилися фільм, знятий до 30-річчя художнього відділення Первомайської дитячої школи мистецтв, а також відеоролики про проходження літньої практики і таланти художнього відділення м. Первомайська Харківської області.

 

Сховати метелика