Співробітництво з національно-культурними товариствами продовжується | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Співробітництво з національно-культурними товариствами продовжується

 

DSC 0032

 

Тільки но завершилась робота виставки «Харківщина мультикультурна» і минулої п’ятниці представники національно-культурних товариств зустрічалися за святковим чаюванням з нагоди Міжнародного дня толерантності, а вже 20 листопада наш Центр вітав членів Харківського товариства польської культури «Polonia Charkowa» із Днем незалежності Польщі.

 

11 листопада 1918 р. відбулося проголошення незалежності Польської держави від Росії, Німецької імперії та Австро-Угорської імперії. Цього року виповнилося 100 років цій знаменній для нашого західного сусіда події. З нагоди цього свята членами Харківського товариства польської культури було влаштовано святковий концерт. На заході була присутня Консул Генерального консульства Республіки Польща у Харкові пані Агнєшка Вуйцик-Мокшицька, яка привітала присутніх зі святом 100-річчя відновлення незалежності Польщі, подякувала Харківському товариству польської культури «Polonia Charkowa» і особисто його голові Юзефі Чернієнко за плідну багаторічну працю на ниві збереження і популяризації польської культури, польської мови та традицій.

 

Далі на гостей чекали безсмертна музика Шопена, вірші та пісні польською мовою у виконанні співаків Євгена Лисицького, Анни Ковтун, Єлизавети Яворської, Яна Харитонова; піаністів Михайла Левандовського, Світлани Проненко та інших артистів.

 

Ми раді були розділити із нашими друзями і багаторічними партнерами Харківським товариством польської культури «Polonia Charkowa» їх свято і завжди готові до співпраці із національно-культурними товариствами Харківщини.

 

DSC 0013 1DSC 0060 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC 0054DSC 0014

Сховати метелика