Кішіневець Геннадій Шатов привіз у Харків фотовиставку про свою кругосвітку на байку | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Division of Research and the revival of arts and crafts and exhibitions

A+ R A-
Article rating:
( 3 Votes )

Кішіневець Геннадій Шатов привіз у Харків фотовиставку про свою кругосвітку на байку

gennadiy shatovПодорожувати по світу можна, не виїжджаючи з Харкова: на виставці фотографій «Філософська кругосвітка Геннадія Шатова», яка пройде з 19 грудня 2012 по 10 січня 2013 року в Обласному центрі культури і мистецтва.

Ми з інтересом і захопленням дивимося на неординарних людей, що здійснюють неординарні вчинки. З такою людиною - героєм нашого часу - ми хочемо вас познайомити. Це - мандрівник, байкер з Кишинева (серед байкерів відомий як Філософ), фотограф Геннадій Шатов. Він першим в СНД здійснив таку масштабну подорож: на мотоциклі навколо Земної кулі. Він побував у 37 країнах світу - на всіх континентах, окрім Антарктиди, подолавши 100 305 км за 481 день.

Сам же Геннадій вважає себе в першу чергу філософом.

«Філософом мене зробило бажання зрозуміти, як влаштований світ, чому відбувається так, а не інакше. Це бажання сформувало мій склад розуму. Один з головних постулатів моєї філософії: ні про що не можна шкодувати! Жаль - це те, що робить нас нещасними. У мене є своє життєве правило: «Перестань думати про погане сьогодення! Думай про хороше майбутнє і будеш щасливий!», - говорить Геннадій Шатов.

Кругосвітній подорожі на мотоциклі він теж приписує філософське значення. І побачивши його фотороботи - звіт з кругосвітки, починаєш розуміти, що саме наштовхнуло автора на серйозні філософські роздуми. На фотовиставці представлені фотографії неймовірно красивих пейзажів лісів Америки, гір Патагонії, пустель Африки і ще безліч дивовижних місць різних куточків світу.

Організатори виставки: Харківський обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва, фотомагазин «Paparazzi».

Відкриття виставки - 19 грудня 2012 року в 16.00 за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставковий зал 2 - го поверху.

Час роботи виставки з 10.00 до 17.30, вихідний - неділя.

Exhibitions

No records to display

Сховати метелика