До 170-річчя Іллі Рєпіна у Харкові відкриється «Чугуївський вернісаж» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Division of Research and the revival of arts and crafts and exhibitions

A+ R A-
Article rating:
( 2 Votes )

До 170-річчя Іллі Рєпіна у Харкові відкриється «Чугуївський вернісаж»

VernissageЗ 12 червня по 04 липня 2014 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться виставка живопису та графіки художників Творчого об'єднання  митців та майстрів м. Чугуєва «Чугуївський вернісаж 2014».

Чугуївщина - прославлений, благодатний край. Його краса та неповторність оспівані у творах багатьох художників. Пейзажі, натюрморти та портрети 12 авторів будуть представлені на суд глядача в яскравій експозиції.

Учасники виставки «Чугуївський вернісаж 2014» – професійні художники, визнані студенти Академії дизайну та мистецтв, а також художники-аматори. Авторами вернісажу 2014 року стали: Євгеній Блохін, Анатолій Жарко, Володимир Захаров, Сергій Качин, Валентина Качіна, Анастасія Качина, Сергій Коморний, Валерій Кравченко, Євгеній Лунін, Юрій Пашков, Олександр Пучков, Олександр Шаповалов, Олена Шмідт.

Довідка. «Творче об'єднання художників і майстрів м. Чугуєва» засновано в 2010 р. чугуївським художником Сергієм Качиним. Вже п'ятий сезон роботи об'єднання активно експонуються на багатьох виставках у Чугуєві та Харкові. Сьогодні до складу об'єднання входить 30 художників і майстрів міста.

Офіційне відкриття виставки відбудеться 12 червня 2014 року о 16.00. Вхід вільний.


Час роботи виставки: з 10.00 до 17.30, неділя – вихідний

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 1-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 700-35-73. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Детальніше про подію – на сайті: culturа.kh.ua

Exhibitions

No records to display

Сховати метелика