«Два погляди» в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Division of Research and the revival of arts and crafts and exhibitions

A+ R A-
Article rating:

«Два погляди» в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва

dva poglyady

   22 жовтня 2015 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбулося відкриття виставки живопису «Два погляди». Автори – Наталія Поліщук і АндрійКопчак — брат і сестра з династії художників з Трускавця, члени НаціональноїСпілки Художників України, їхні роботи отримали визнання у багатьох країнах світу.

   Представлені на виставці роботи притягують сильною колористикою та емоційною наповненістю, вони гармонійні та щирі.

У картинах Наталії одразу помітно, як темперамент художниці передається у її роботах – вони експресивні та динамічні. Яскраві барви передають не менш яскраві відчуття та почуття. Основнімотиви — природа, квіти і інші елементи реального світу.

   Картини Андрія сповнені філософським змістом, в своїх роботах автор поєднує непоєднуване, перевтілюючи форми та кольори у складніобрази, створюючи нові площини і об’єми. Переважають в його творчості урбаністичні пейзажі, портрети, тематичні картини, створеніза допомогою сміливих композиційних рішень та об’ємного мазку.

   Деякі роботи, представлені на виставці, вже знаходяться у приватних колекціях, і їхні власники спеціально надали їх для експонуванняу ООМЦКМ.

   На заході були присутні рідні та близькі авторів, а також шанувальники їхньої творчості, завдяки чому відкриття проходило в теплійродинній святковій атмосфері.

Exhibitions

No records to display

Сховати метелика