Дергачівські аматорські колективи представили Харківщину на всеукраїнському проекті «Фольк-music» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 2 Votes )

Дергачівські аматорські колективи представили Харківщину на всеукраїнському проекті «Фольк-music»

25 фольклорних та 2 естрадних аматорських колективи Дергачівщини відібрали для участі в записі програми «Фольк-music» на «Першому національному» каналі. Зйомки пройшли 18 вересня 2013 року в Києві. Дата ефіру цього випуску програми уточнюється.

У квітні цього року ведуча програми «Фольк-music» Народна артистка України Оксана Пекун разом зі знімальною групою навідалася до Дергачівщини та відібрала для участі в проекті 7 колективів:

- ВІА «Під дощем» с. Казача – Лопань;

- ансамбль «Чарівна пісня» м. Дергачі;

- ансамбль «Надія» с. Протопопівка;

- ансамбль «Калинка» с. Великі Проходи;

- ансамбль «Червона калина» смт. Вільшани;

- ансамбль «Слобода» с. Руська – Лозова;

- народний аматорський вокальний ансамбль «Квітка» м. Дергачі.

На зйомках програми 18 вересня 2013 року на телестудії «Фольк-music» наші колективи виконували пісні Слобожанського краю з власного репертуару. Творчий процес запису дуже складний, але харків'яни були на висоті та гідно представили Харківську область на всеукраїнському проекті.

Пересвідчитися у цьому можна, переглянувши виступ аматорських колективів Харківщини у жовтні місяці. Програма «Фольк-music» виходить на каналі «Перший Національний» щоп'ятниці о 21.30. Дата ефіру уточнюється.

Довідка. «Фольк-music» – це один з найпопулярніших телевізійних проектів каналу «Перший національний». У кожному випуску перед глядачами постають як професійні, так і аматорські колективи з різних куточків нашої країни. Учасники проекту нерідко представляють на розсуд аудиторії власні варіації відомих музичних творів, або й оригінальні пісні з домішками українського автентичного стилю.

3 456

Сховати метелика