Переможці грантового проекту «Динамічний музей»: львівському музею 10 млн., а Музею Гончара 0,5 млн. | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Division of Investment and Socio-cultural Development

A+ R A-
Article rating:
( 1 Vote )

Переможці грантового проекту «Динамічний музей»: львівському музею 10 млн., а Музею Гончара 0,5 млн.


    Природознавчий музей у ЛьвовіУ листопаді 2012 року члени Міжнародної експертної ради проекту «Динамічний музей», що складається з п'яти відомих в галузі фахівців, визначили переможців цього грантового конкурсу. Фінальне голосування, в якому переможець вибирався з п'яти номінантів, відбулось одноголосно.

   Музей Гончара   Головний грант у 10 мільйонів гривень отримає Державний природознавчий музей Національної академії наук України у Львові, а об'єднаний грант у 500 тисяч гривень - Національний центр народної культури «Музей Івана Гончара» у Києві.

Метою проекту «Динамічний музей» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» є сприяння розвитку музеїв України. Він передбачає виділення гранту в розмірі 10 мільйонів гривень для одного з музеїв, що приймає участь у конкурсі, а також два гранти по 250 тисяч гривень (в цьому році прийнято рішення об'єднати їх в один).

На ці кошти музей-одержувач може провести модернізацію матеріально-технічної бази у відповідності з міжнародними музейними стандартами, а також реалізувати проекти, які будуть базуватися на досвіді передових вітчизняних і зарубіжних музеїв або будуть носити експериментальний характер.

Сховати метелика