Проект „Англійська 1 2 3” | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Проект „Англійська 1 2 3”

Article without translation

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в рамках програми «Бібліоміст» (www.bibliomist.org) у співпраці з польською компанією «FunMedia» розпочинає в Україні проект «English 1 2 3 в бібліотеці».

У проекті можуть брати участь всі публічні бібліотеки України.

Згідно проекту будь-яка публічна бібліотека, що має принаймі один комп'ютер, підключений до мережі Інтернет, може отримати безкоштовний доступ до інтерактивного вивчення курсу з вивчення англійської мови для дорослих щонайменше до кінця жовтня 2014 року.
Бібліотеки, які захочуть долучитися до проекту, повинні заповнити «Заявку на участь у проекті» та надіслати її на електронну адресу This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it (окремо від кожної бібліотеки, а не від ЦБС), IREX підтвердить отримання заявки.

Перший раунд прийому заявок від зацікавлених публічних бібліотек триває до 1 липня 2013 року, наступний розпочнеться 15 вересня 2013 року.

В залежності від кількості зацікавлених бібліотек, програма «Бібліоміст» може прийняти рішення про подальший прийом заявок від бібліотек на щоквартальній або на щомісячній основі.

Протягом червня – першої половини липня 2013 року всі зацікавлені бібліотеки, які подали заявки на участь у першому раунді проекту, отримають доступ до електронного курсу «English 123 у бібліотеці» і субліцензії від програми «Бібліоміст» та відповідно одразу зможуть надавати доступ до курсу своїм співробітникам і користувачам.

Доступ до курсу і сертифікати про його закінчення є безкоштовними як для бібліотек, так і для їхніх користувачів щонайменше до кінця жовтня 2014 року, а можливо і довше.

Детальніша інформація щодо курсу «English 123 у бібліотеці» та його організації доступна за адресою http://english123.com.ua/biblioteki# .

Будь ласка, звертайтеся також за електронною адресою проекту This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it або за телефоном (044) 537 06 04, (067) 445 00 72 (Юлія Воробкевич) у разі виникнення додаткових запитань.

Заявка на участь у проекті

Найпоширеніші запитання і відповіді про проект

Інтерактивний курс англійської мови для дорослих «English 1 2 3 в бібліотеці»

Сховати метелика