Вебінар для керівників хореографічних колективів та студій Харківської області про модерн у танці | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Українська моваEnglish (UK)

Відділ з методичної роботи

A+ R A-
Article rating:
( 1 Vote )

Вебінар для керівників хореографічних колективів та студій Харківської області про модерн у танці


1Вебінар (он-лайн семінар) для керівників хореографічних колективів та студій Харківської області на тему «Модерн у танці – одне з напрямків сучасної хореографії» відбудеться 7 листопада 2013 року о 12.00. Для участі у ньому достатньо зайти на сайт Харківського обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтва cultura.kh.ua Ведуча вебінару: провідний методист організаційно-методичного відділу ООМЦКМ, практикуючий балетмейстер-постановник та артистка балету Київського Державного Підприємства «Молодість» Ольга Павлівна Фінько.

У програмі вебінару:

1. Історія виникнення танцю модерн.

2. Модерн у танці як явище 20-го століття.

3. Спроба виконавця вибудувати зв'язок між формою танцю та власним внутрішнім станом – ось головна ознака модерну у хореографії.

Нагадаємо, що наші вебінари проводяться з метою обговорення існуючих проблем та надання консультацій працівникам клубних закладів Харківської області, і відтепер вони стануть регулярними.

Для участі у вебінарі необхідно мати: комп'ютер з колонками та встановленим Flash player.

Якщо ви лише дивитиметься та слухатимите вебінар, вам достатньо зайти на головну сторінку сайту центру культури і мистецтва за інтернет-адресою: www.cultura.kh.ua та нажати на трикутничок-кнопку пуску відео на екрані.

Якщо ви бажаєте задати питання і отримати відповідь у режимі он-лайн, Вам необхідно зробити ще один крок: нажати на значок YouTube внизу відеоекрану на цій сторінці та зайти на YouTube, і там справа є можливість задавати питання у чаті (для цього Вам необхідно бути зареєстрованими на YouTube, якщо ви не зареєстровані, зареєструйтеся заздалегідь).

У разі виникнення технічних проблем із переглядом вебінару або при бажанні передивитись його ще раз, відеозапис можна буде переглянути на нашому сайті у рубриці «Відеотека».
Тривалість вебінару – 45 хвилин.

За підсумками вебінару пропонуємо продовжити обговорення теми у соцмережах, а саме у групі організаційно-методичного відділу у Вконтакте
http://vk.com/club60514840

Нагадуємо, що подивитись вебінар від 31 жовтня 2013 року у записі ви можете у відеотеці на нашому сайті:
http://www.cultura.kh.ua/uk/video-library/viewvideo/165/novini-tsentru/vebinar-dlja-vokalistov

або у наших акаунтах соціальних мереж:

http://vk.com/video144139685_166595200
https://www.facebook.com/tsentr.kultury

Сховати метелика