Фестиваль - конкурс української сучасної пісні "Трускавецька фієста - санаторій "Карпати” - 2016” | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Фестиваль - конкурс української сучасної пісні "Трускавецька фієста - санаторій "Карпати” - 2016”

  013 copy

21-22 травня 2016 року у м. Трускавці Львівської області відбудеться Всеукраїнський фестиваль - конкурс української сучасної пісні "Трускавецька фієста - санаторій "Карпати” - 2016”. за участю виконавців з усіх регіонів України і зарубіжжя.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс української сучасної пісні «Трускавецька фієста - санаторій «Карпати» - 2016» є патріотичним мистецьким заходом, покликаним сприянню піднесення рівня виконання, популяризації кращих зразків української сучасної пісні, репрезентації наймасовішого із жанрів мільйонам шанувальників шляхом публічного виконання, засобами телебачення і радіо в Україні і за її межами.

Фестиваль-конкурс проводиться щорічно у третій декаді травня у ТзОВ «ГКК Карпати» і є творчим звітом сучасних українських поетів, композиторів,' виконавців, аранжувальників, продюсерів за попередній період. Це - повноцінний показ досягнень авторів і виконавців з усіх регіонів країни і зарубіжжя, стовідсотково україномовний форум рідного слова, покладеного на музику. Є загально-національним явищем, спрямованим на духовний розвиток сучасника.

До участі у Фестивалі-конкурсі запрошуються хори і оркестри, вокальні, хореографічні, інструментальні ансамблі, театри-студії пісні, рок- гурти, солісти: співаки, танцюристи, виконавці у жанрах інструментальному і авторської пісні.

Заявки на участь у Фестивалі - конкурсу необхідно надсилати до 20 травня 2016 року за адресою зазначеною на бланку і за телефонами: 095 794 03 52 та (03247 62000) санаторій "Карпати”.

Сховати метелика