Зустріч культур: іноземних студентів навчили розписувати писанки | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Зустріч культур: іноземних студентів навчили розписувати писанки

 4DTr0NPnMBM

   8 квітня 2015 року у Харківський обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва завітали іноземні студенти ХНАДУ, які опановують не тільки російську мову, а й знайомляться з літературою та культурою України.

dWE01eMKMkc   

У рамках навчального процесу майбутні фахівці у галузі машинобудування почали знайомство з українською традиційною культурою й традиційно-ужитковим мистецтвом, відвідавши виставки писанки «Вікно у дивосвіт» і різьбярства «Метаморфози». Іноземці, захоплені експонатами виставок, спробували навчитися мистецтву писанкарства. Майстер, член Харківського клубу писанкарства, Ольга Давидченкова, запропонувала хлопцям та дівчатам з Нової Гвінеї та Марокко виготовити кольорові писанки з нескладним візерунком. Студенти творчо підійшли до справи та виконували завдання майстра дуже старанно. Майстер-клас став доказом того, що через творчість можна ефективно познайомити іноземців з поки що чужою для них культурою, збільшити їх словниковий запас і допомогти адаптуватися в українському середовищі. Тож, у цей весняний день студенти забрали із собою великодні сувеніри, зроблені власними руками, нові знання, нові слова, яскраві фотографії та, звичайно ж, чудовий настрій!

Reports:

Зустріч культур: іноземних студентів навчили розписувати писанки

   8 квітня 2015 року у Харківський обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва ...

Read more

Готуємось до свята: в Центрі культури і мистецтва пройшов майстер-клас для дітей

   8 квітня 2015 року у Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецт...

Read more
Сховати метелика