Фотовиставка О. Самойленка «Лірика пейзажу: про Крим і Харківську область», 16 квітня-10 травня 2014 року | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Фотовиставка О. Самойленка «Лірика пейзажу: про Крим і Харківську область», 16 квітня-10 травня 2014 року

Article without translation

Samoilenko afishaЗ 16 квітня по 10 травня 2014 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва відбудеться фотовиставка Олексія Самойленко «Лірика пейзажу: фотонариси про Крим і Харківську область». Автор ставив перед собою завдання порівняти два ландшафти, які, з одного боку, повністю різняться своїми неймовірними рельєфами і образами, а з іншого боку, є близькими і рідними для більшості харків'ян.

У рамках експозиції буде представлено близько 50 робіт фотографа-пейзажиста Олексія Самойленко, зроблених за останні п'ять років, а також ті, які є переможцями міжнародних і всеукраїнських фотоконкурсів.

Загадковість туманів кримських гір і слобожанських хвилястих рівнин, таємничість глибини моря та харківських водойм, трепет трав і буйство лісів наших неосяжних просторів в об'єктиві Олексія Самойленко стають не просто фото-пейзажами, а ліричною поезією, втіленої в візуалізованому фотографом настрої цих образів. Суб'єктивні почуття фотохудожника, відображені в його фотографіях, можуть знайти відгук у переживаннях і ставленні до близьких і рідних просторів у багатьох.

«Лірика пейзажу: фотонариси про Крим і Харківську область» – це спільний подарунок фотографа-пейзажиста Олексія Самойленко та галереї «Мистецтво Слобожанщини» всім харків'янам і гостям нашого міста, який присвячений приходу весни і свята Великодня. Адже саме Пасха знаменує пробудження природи після зимового сну, саме це свято пов'язане з відродженням всього живого, а життя природи є основною темою і головним джерелом натхнення для творчості Олексія Самойленко.

Ми запрошуємо цінителів природи та фотографії насолодитися пейзажами Криму та Харківської області, а також разом зустріти весну в стінах галереї «Мистецтво Слобожанщини».

Урочисте відкриття виставки пройде 16 квітня в 17.00.

Вхід вільний!

Сховати метелика