Інформаційний лист про фестиваль "Кроковеє коло" | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Інформаційний лист про фестиваль "Кроковеє коло"

Article without translation

Інформаційний лист

Відповідно до плану роботи на 2012 рік Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва, Спілка етнологів та фольклористів міста Харкова за підтримки Управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації планують проведення 23-31 березня 2012 року ХІІ Відкритого фестивалю традиційної народної культури "Кроковеє коло".

Фестиваль проводиться з метою залучення дітей та молоді Харківської області та м. Харкова до активної дослідницької і виконавської діяльності по відродженню, збереженню та впровадженню в життя народних звичаїв, обрядів, традицій рідного краю. Програма фестивалю включає: науково-практичну конференцію, творчі змагання, гала-концерт та виставку робіт юних майстрів традиційних художніх ремесел.

Для участі у заходах фестивалю запрошуються учасники народознавчих, фольклорних, дослідницько-виконавських, вокальних гуртів, гуртків народних художніх ремесел клубних закладів, загальноосвітніх шкіл, шкіл естетичного виховання, будинків дитячої та юнацької творчості Харківської області та м. Харкова.

Заявки на участь необхідно надати до 10 березня 2012 року на e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it (продублювати на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) або на адресу: 61002 м. Харків, вул. Пушкінська, 62, Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтв тел./ факс +38(057) 700-26-62, 728-16-47.

Телефон для довідок: (096)23-30-513; (095)69-68-103 – Наталя Петрівна Олійник, 728-16-40, (050)90-30-234 – Галина Василівна Лук'янець.

Додаток – умови проведення фестивалю та форми заявок.

Сховати метелика