Жіночий вокальний ансамбль «Слобожаночка» Пархомівського СБК | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Жіночий вокальний ансамбль «Слобожаночка» Пархомівського СБК

Article without translation

Жіночий вокальний ансамбль «Слобожаночка» засновано в 1998 році на базі Пархомівського СБК. Керівник колективу – Ковальчук Тетяна Дмитрівна. Звання «народний» аматорський колектив здобув восени 2014 року.

До складу вокального ансамблю «Слобожаночка» входять 13 учасників різних вікових категорій та професій, які своїм майстерним виконанням пісень надають силу, творчу енергію, бажання творити і надихають на нові досягнення у художньому аматорському мистецтві. У репертуарі ансамблю українські, російські народні пісні, пісні на воєнну тематику та твори сучасних вітчизняних та зарубіжних композиторів.

З метою естетичного і духовного виховання дітей і підлітків, пропаганди народної творчості та організації творчих заходів було створено два колективи-супутника «Зорецвіт» (у 2009 р.) та «Дивограй» (у 2012 р.).

Вокальний ансамбль «Слобожаночка» і надалі прагне вдосконалювати свою вокальну майстерність та працювати для подальшого духовного розвитку дорослих та дітей.

Сховати метелика