Харків отримав Всеросійську премію «Грані театру мас» за етнофестиваль „Печенізьке поле” | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 1 Vote )

Харків отримав Всеросійську премію «Грані театру мас» за етнофестиваль „Печенізьке поле”

knotok grani teatra 2Гарна новина надійшла до Харкова з Москви: управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації та Творче об'єднання «Новий Формат» стали володарями Всеросійської професійної премії «Грані театру мас». Цю нагороду отримано у номінації „Краще національне свято" за проведення 10-го ювілейного етнофестивалю „Печенізьке поле 2011".

Ця професійна премія Росії щорічно вручається за творчі досягнення в області масових форм театрального мистецтва. Вона була заснована у 2005 році Спілкою театральних діячів Російської Федерації та Комітетом громадських зв'язків Уряду Москви за підтримки Міністерства культури Російської Федерації.

Тепер в списку кращих культурних програм, зазначених цією престижною премією, в номінації «Краще національне свято», і етнічно-мистецький фестиваль «Печенізьке поле 2011» (головний режисер свята - заслужений працівник культури України, Олександр Бінус).

Номінантам вручено Сертифікат лауреата, статуетка і нагрудний знак.

У номінації «Кращий художник-постановник Театру мас» Дипломом нагороджена художник-постановник фестивалю Ядвіга Косьміна.

VI Церемонія вручення Всеросійської премії «Грані Театру мас» за досягнення в області масових форм театрального мистецтва за 2011 рік відбулася 20 травня у м. Москві.

Нагадаємо, що раніше, наприкінці квітня 2012 року 10-й етнофестиваль «Печенізьке поле-2011» було відзначено дипломом Міжнародного конкурсу Ukrainian Event Awards у категорії «Кращий корпоративний захід». 23 квітня у м. Києві відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів і переможців відкритої інтернаціональної премії Ukrainian Event Awards. Ця премія - перший в Україні незалежний профільний event-конкурс, в ході якого оцінюється робота організаторів спеціальних заходів, і відзначаються знакові події року міжнародного і національного масштабу.

Вже розпочалась підготовка до наступного фестивалю «Печенізьке поле - 2012», який заплановано проводити 15 вересня у смт. Печеніги, на лівому березі Печенізького водосховища.

Сховати метелика