На «Печенізькому полі» збірна Росії влаштувала денне та нічне шоу флайбордистів | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 2 Votes )

На «Печенізькому полі» збірна Росії влаштувала денне та нічне шоу флайбордистів


флайбординг-шоуЗбірна Росії з нового виду спорту флайбордингу влаштувала шоу на воді на етнофестивалі «Печенізьке поле». Трохи завадив синхронності сильний вітер та не дуже тепла погода, але все одно видовище виявилося вражаюче.

флайбординг-шоуФлайборд – у перекладі з англійської, літаюча дошка. Літає вона за допомогою сильних струменів води, що подаються з гідромотоциклу по довгому шлангові. До дошки прикріплені спеціальні буци, у які вбуваються літаючі спортсмени.

Учасники збірної Росії з флайбордингу, що завітали на харківський фестиваль, підіймалися на декілька метрову висоту, оберталися круг себе, крутили неймовірні сальто, пірнали дельфінчиком, У кожному екіпажі дві людини: та, що літає, та водій гідромотоциклу, їх співпраця – це ніби єдиний організм, від вправності кожного залежить результат. Таких пар у нинішньому шоу було 5.

флайбординг-шоуТанці літаючих флайбордистів продовж фестивалю прводилися двічі – вдень, коли можна було добре роздивитися всі деталі, та вночі у поєднанні із світловим лазерним шоу та феєрверком.

Представники збірної Росії з флайбордингу розповіли, що не дивлячись на досить молодий вік цієї команди (хлопці тренуються лише рік), вони вже брали участь у світовому чемпіонаті і увійшли до 10-ки кращих команд світу.

 

 

   2013

Сховати метелика