Концерт до 8 березня від ансамблів «Ярмарок» та «Діва» розчулив робітниць підприємства УТОС | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 2 Votes )

Концерт до 8 березня від ансамблів «Ярмарок» та «Діва» розчулив робітниць підприємства УТОС

3Колективи обласного центру культури і мистецтва ансамбль народної музики «Ярмарок» та жіночий вокально-інструментальний ансамбль «Діва» влаштували благодійний святковий концерт до Міжнародного дня жінок для працівників Харківського учбово-виробничого підприємства «Електросвітло» Українського товариства сліпих (УТОС). Концерт відбувся 6 березня 2014 року у заводському клубі

ансамбль Підприємство «Електросвітло» УТОС було засновано ще за радянських часів спеціально для працевлаштування людей з вадами зору, інвалідів І, ІІ групи. Тут збирають розетки, вимикачі, виделки, патрони та низьковольтну апаратуру. Нажаль, останнім часом замовлень підприємству все менше, роботи мало, то й заробітки нестабільні та дуже мізерні. Тому увага хоча б з боку працівників культури розчулила людей, що прийшли на концерт.

глядачіТа й артисти постаралися, підготували цікаву святкову програму. Ансамбль народної музики «Ярмарок» вразив глядачів майстерністю виконання та незвичайними музичними інструментами, такими як збивалка для масла та пляшки з водою. А жіночий вокально-інструментальний ансамбль «Діва» виконав найкращі ліричні та жартівливі народні пісні «Сіла птаха», «Несе Галя воду», «Я весела з роду» та інші.

«Ми постійно із задоволенням відгукуємось на ініціативу керівництва обласного центру культури і мистецтва щодо проведення благодійних концертів, таких от, як зараз, - каже керівник ансамблю «Ярмарок» Володимир Гейко. – І для нас як для творчих людей такі концерти є джерелом натхнення, бо коли ти реалізуєш свій талант для публіки і відчуваєш, що люди це сприймають усією душею, то у артиста виростають крила».

І дійсно, виступи артистів постійно зривали оплески, глядачі підспівували та поривалися підтанцьовувати, посміхалися, а у декого в залі від розчуленості навіть набігли сльози на очах.

 8  copy

Сховати метелика